Referenties

Referenties

"Sandra is een opgewekte & hardwerkende duizendpoot die van aanpakken weet en voor elk probleem een oplossing vindt. In no-time leerde ze als office manager de organisatie kennen en had ze de boel onder controle. Flexibel, vindingrijk, behulpzaam en veelzijdig. Een absolute aanwinst!".

 

"Inmiddels verzorgt Anne Marie Vermeulen van Savanne al enkele jaren het office management zowel voor Lokerse Consultancy als de VB Groep.

Ik ben heel blij met deze ondersteuning, met name ook omdat ik zelf in een erg drukke interim bestuur opdracht zit in Apeldoorn. Alles wordt keurig opgevangen en door haar ervaring met dit werk heeft Anne Marie “aan een half woord genoeg.”

Ik hoop hier nog lange tijd gebruik van te kunnen maken.”

Giljam Lokerse, bestuurder VB Groep en eigenaar Lokerse Consultancy.

 

 

"De professional van Savanne heeft ons afgelopen vakantieperiode naar volle tevredenheid een maand lang ondersteund."

 

"Annemarie Vermeulen-Queiser, zonder jouw niet-virtuele hulp was die heerlijke vakantie in Frankrijk voor mij niet mogelijk geweest. Nogmaals dank daarvoor."

“De professionele en proactieve assistentie van Savanne stelt mij in staat mijn tijd efficiënter te benutten en mijn cliënten beter te bedienen.“ (Advocatenkantoor Van Driel, mr. I.D.C.J. van Driel)

"In perfecte samenwerking met Annemarie Vermeulen van Savanne heb ik maar weer eens een Grote Schoonmaak gehouden. Op mijn kantoor staat nu aan de ene kant het nette rijtje archiefdozen (zie foto) en aan de andere kant een rijtje lege dossiermappen en een doos met oud papier."

"Savanne’s Annemarie en Sandra, mijn dames van de vlakte. Bijzonder aardige, sympathieke intelligente - superlatieven schieten hier te kort – meedenkers in secretariële werkzaamheden. Niet zeuren over wat er allemaal moet gebeuren maar ‘Get the Job done’ én nog op tijd ook. Zelfs internationaal staan ze hun vrouwtje."

“Savanne heeft mij o.a. geholpen bij een project voor relatiegeschenken van een belangrijke klant. Dit vond plaats onder tijdsdruk. Dankzij hun ondersteuning hebben we toch op tijd kunnen leveren.”

 

"Bij een (onverwachte) onderbezetting binnen ons vaste secretaresseteam, zijn wij één telefoontje verwijderd van de altijd betrouwbare ondersteuning van Savanne."

Advocatenkantoor Bijlsma

“Ik ben erg gelukkig met de wijze waarop Savanne mijn dossiers heeft heringericht en geordend en ik werk er met veel plezier mee.”

"De dames van Savanne hebben gedurende drie maanden onze wekelijkse mailing met succes nagebeld. Wij zijn zeer tevreden over de door hen behaalde resultaten!"

 

Contact

 

SAVANNE

Korhoenlaan 5

3136 ST Vlaardingen

info@savanne4u.nl

 

(+31)6 44336656 (Sandra van Latestein)

(+31)6 20575683 (Annemarie Vermeulen)

 

Copyright © 2018 All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden